Stomamateriaal

BENU Direct levert een compleet assortiment stomamateriaal van de beste kwaliteit. We geven u advies en helpen u bij allerlei verschillende soorten en maten stoma’s. 

Keuzehulp

Uw stomaverpleegkundige zal samen met u bepalen wat voor u de best passende stomahulpmiddelen zijn. Aan de hand van het voorschrift levert BENU Direct de hulpmiddelen binnen 24 uur. Wel zo makkelijk.

Advies

Voor advies, meer informatie of hulp bij het juiste gebruik van het stomamateriaal kunt u telefonisch terecht bij onze stomaverpleegkundigen. Het is ook mogelijk om een bezoek aan huis te krijgen.

Extra zekerheid

BENU Direct levert uw hulpmiddelen snel, nauwkeurig en in een neutrale verpakking.

Stomamaterialen

Er bestaan verschillende soorten hulpmiddelen en accessoires voor een stoma. Bijvoorbeeld een steunbandage, opvulmiddelen, gordelringen, aandrukkers en indikkers. Bij BENU Direct kunt u terecht voor alle merken en advies over het gebruik. Bijna alle materialen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Maar let op, u heeft wel een voorschrift nodig van uw arts of stomaverpleegkundige om uw stomamateriaal vergoed te krijgen.

Aanmeten van een stomasteunbandage

Onze gespecialiseerd verpleegkundige meet stomasteunbandages aan wanneer er sprake is van een breuk (parastomale hernia). De vergoeding hiervoor is afhankelijk van uw zorgverzekering. 

Heeft u vragen over de vergoeding van stomamaterialen? Lees hier meer of neem contact met ons op. 

Lees meer over:

Stoma hulpmiddelen nodig?

Meld u aan voor BENU Direct en wij nemen contact met u op voor de eerste levering.