Contact

Heeft u vragen over een specifieke aandoening? Wilt u weten welke materialen het beste bij uw persoonlijke situatie passen? Is het voor u niet duidelijk of uw zorgverzekeraar de hulpmiddelen vergoedt? Voor deze en andere vragen kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Klantenservice

Onze gespecialiseerde medewerkers en verpleegkundigen zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur, bereikbaar voor vragen en advies. Bel 0800 – 6555 555 of WhatsApp ons.

U kunt een bericht, feedback, een klacht of een bel-me-terug verzoek achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Actuele informatie

Spoed buiten reguliere openingstijden

Bij spoedeisende situaties kunt u ons ook buiten de reguliere openingstijden bereiken. Kijkt u vooral eerst bij onze veelgestelde vragen.

Belafspraak met verpleegkundige – extra service

Vanwege de coronadrukte en -beperkingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen bieden wij u tijdelijk aan om een belafspraak in te plannen met een verpleegkundige van BENU. Stuur een email met uw naam en telefoonnummer naar info@benudirect.nl. Geef aan welke vragen u heeft en wanneer u graag teruggebeld wilt worden.  

 

Postadres
Postbus 75, 3600 AB MAARSSEN

Vragen, advies of aanmelden? Neem contact met ons op.

📞 Bel 0800 - 6555 555

🔔 Terugbel verzoek

🗨 WhatsApp naar 06 3816 1068

✉ Stuur een bericht