Contact

Vragen?

Ga naar de veelgestelde vragen en kijk of uw vraag erbij staat.

Herhaalbestelling

Maak een account aan op Mijn BENU Direct en activeer de online herhaalservice. U ontvangt een e-mail wanneer uw herhaalbestelling klaar staat. Zo heeft u altijd op tijd uw hulpmiddelen in huis! Ook handig: in Mijn BENU Direct kunt u uw (herhaal)bestelling volgen!

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over (online) herhalen en Mijn BENU Direct.

Nieuw bij BENU?

Om u de best passende medische hulpmiddelen te sturen verzoeken wij u online in te schrijven. In dit inschrijfformulier stellen wij een aantal vragen zodat wij een goed beeld krijgen van wat u nodig heeft. Ook hebben wij uw gegevens nodig om de vergoeding via uw zorgverzekering te regelen. Let op: u heeft hiervoor een recept of voorschrift van uw (huis)arts nodig.

Schrijf u hier in als nieuwe klant

Persoonlijk zorgadvies

Heeft u vragen over een specifieke aandoening? Wilt u weten welk materiaal het beste bij u past? Is het voor u niet duidelijk of uw zorgverzekeraar de hulpmiddelen vergoedt? Voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met onze gespecialiseerde medewerkers en verpleegkundigen.

Vul het contactformulier in voor persoonlijk advies.

Overige vragen

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag? Wij zijn bereikbaar via de live chat van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur. Buiten deze tijden probeert onze chatbot u zo goed mogelijk te helpen. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0800-6555 555 voor als uw vraag niet via Mijn BENU Direct of de chat op te lossen is.
Als u eerst de digitale contactmogelijkheden doorloopt dan kunnen we onze telefonische lijnen snel en toegankelijk houden voor klanten die geen beschikking hebben over een smartphone of computer.

Uw mening of suggestie horen wij graag via het feedbackformulier.
Wilt u een officiële klacht indienen? Lees hier hoe u dat kan doen.

Bezorging rondom de feestdagen

Uw hulpmiddelen worden gewoon bezorgd. Mogelijk duurt het vanwege de drukte bij Post NL een dag langer. Tijdens de kerstdagen en op 1 januari zijn wij en Post NL gesloten.

 

Postadres

Postbus 75, 3600 AB MAARSSEN