Online herhaalservice

Zelf uw herhaalbestellingen regelen? Dat kan gemakkelijk via de online herhaalservice met uw Mijn BENU Direct account. Zo heeft u altijd op tijd uw hulpmiddelen in huis!

  • Kom nooit zonder hulpmiddelen te zitten.
  • Pas uw bestelling gemakkelijk aan op basis van uw behoeften.
  • Kies zelf de afleverdag en –locatie.

Evaluatie

Voor wie geschikt?

De online herhaalservice is alleen beschikbaar voor incontinentie- en diabetesmateriaal. De service is geschikt als uw gebruik en situatie stabiel zijn. Om gebruik te maken van de online herhaalservice heeft u een emailadres en een Mijn BENU Direct account nodig. Daarna kunt u de online herhaalservice aanvragen met onderstaand formulier.


Let op: wilt u een herhaalbestelling voor uw stoma, wond- of medische voeding artikelen? Mail dan naar info@benudirect.nl

Zo werkt het

 

Als u de online herhaalservice heeft geactiveerd ontvangt u tijdig een e-mail zodra uw herhaalbestelling bij ons klaar staat. Wij vragen u de herhaalbestelling te controleren en te bevestigen voordat wij de hulpmiddelen naar u opsturen. Zo houdt u zelf grip op uw hulpmiddelen! Houd uw mailbox dus goed in de gaten!

Regel het via Mijn BENU Direct

De online herhaalservice is beschikbaar via Mijn BENU Direct. Maak dus eerst een Mijn BENU Direct account aan en vraag daarna de online herhaalservice aan via het online formulier of in Mijn BENU Direct.

 

Ervaar het gemak.

Maak direct uw Mijn BENU Direct account aan om gebruik te kunnen maken van de online herhaalservice.