Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar met 450.000 verzekerden in Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van merken die onder Zorg en Zekerheid vallen:

  • Zorg en Zekerheid
  • AZVZ
Zorg en zekerheid

Welke medische hulpmiddelen levert BENU Direct voor Zorg en Zekerheid en onderliggende labels?

Absorberend incontinentiemateriaal

Zorg en Zekerheid hanteert een dagprijsvergoeding. Dit is een vaste vergoeding per klant per dag. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Afvoerend incontinentiemateriaal

Zorg en Zekerheid hanteert vaste stuksprijzen. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Diabetestestmateriaal

Zorg en Zekerheid hanteert een vaste prijs per teststrip. Voor de overige materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van een test hanteert Zorg en Zekerheid een vaste prijs en voor de lancetten een AIP min (Apothekers Inkoop Prijs). Dit is een vergoeding op basis van de vaste prijs die door de fabrikant is vastgesteld minus een korting die door de zorgverzekeraar wordt bepaald.De hoogte van de vergoeding per teststrip is afhankelijk of u insuline toedient middels een insulinepen of middels een insulinepomp.

Stomamateriaal

Zorg en Zekerheid hanteert vaste prijzen. Dit is, afhankelijke van de type stoma, een vaste vergoeding per stuk die door uw zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Wondverzorgingsmaterialen

Zorg en Zekerheid hanteert vaste prijzen. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Medische drinkvoeding

Zorg en Zekerheid heeft met BENU Direct geen overeenkomst voor het leveren van medische drinkvoeding. Bent u verzekerd bij Zorg en Zekerheid, dan kunt u alleen drinkvoeding bij ons bestellen als u een restitutiepolis heeft.

Zorg en Zekerheid heeft wel een overeenkomst gesloten met de BENU Apotheken. U kunt uw voeding in de BENU Apotheek bestellen.