ONVZ

ONVZ is een landelijk opererende, middelgrote zorgverzekeraar die uitsluitend ziektekosten verzekert. Hieronder ziet u een overzicht van merken die onder ONVZ vallen:

  • ONVZ
  • PNOzorg
  • VvAA
onvz

Welke medische hulpmiddelen levert BENU Direct voor ONVZ en onderliggende labels?

Absorberend incontinentiemateriaal

ONVZ hanteert een dagprijsvergoeding. Dit is een vaste vergoeding per klant per dag. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Afvoerend incontinentiemateriaal

ONVZ hanteert vaste stuksprijzen. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Diabetestestmateriaal

ONVZ hanteert een vaste prijs per teststrip. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Voor de overige materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van een test hanteert ONVZ een vaste prijs en voor de lancetten een AIP min (Apothekers Inkoop Prijs). Dit is een vergoeding op basis van de vaste prijs die door de fabrikant is vastgesteld minus een korting die door de zorgverzekeraar wordt bepaald.

Stomamateriaal

ONVZ hanteert vaste prijzen. Dit is, afhankelijke van de type stoma, een vaste vergoeding per stuk die door uw zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Wondverzorgingsmaterialen

ONVZ hanteert vaste prijzen. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Medische drinkvoeding

ONVZ heeft met BENU Direct geen overeenkomst voor het leveren van medische drinkvoeding. Bent u verzekerd bij ONVZ, dan kunt u alleen drinkvoeding bij ons bestellen als u een restitutiepolis heeft. ONVZ heeft wel een overeenkomst gesloten met de BENU Apotheken. U kunt uw voeding in de BENU Apotheek bestellen.