De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar gelooft dat mensen elkaar willen helpen om vitaal te leven. De Friesland Zorgverzekeraar is er van overtuigd dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden. Dit kan alleen samen met leden, partners en door inzet van innovaties en technologie├źn.

De Friesland Zorgverzekeraar

Welke medische hulpmiddelen levert BENU Direct voor De Friesland Zorgverzekeraar?

Absorberend incontinentiemateriaal

BENU Direct kan uw absorberend incontinentiemateriaal leveren. Uw zorgverzekeraar heeft richtlijnen opgesteld voor het verstrekken en declareren van deze materialen. Voor deze materialen hanteert De Friesland Zorgverzekeraar een dagprijsvergoeding. Samen met u kijken we welke materialen vergoed worden en passen bij uw persoonlijke situatie.

Afvoerend incontinentiemateriaal

BENU Direct kan uw afvoerend incontinentiemateriaal leveren. Uw zorgverzekeraar heeft richtlijnen opgesteld voor het verstrekken en declareren van deze materialen. Voor deze materialen hanteert De Friesland Zorgverzekeraar stuksprijzen. Samen met u kijken we welke materialen vergoed worden en passen bij uw persoonlijke situatie.

Diabetesmateriaal

BENU Direct heeft per 1 januari 2018 weer een overeenkomst met De Friesland Zorgverzekeraar voor het leveren van diabetestestmateriaal. Voor deze materialen hanteert De Friesland Zorgverzekeraar een vaste prijs per teststrip en vaste prijs per lancet. De hoogte van de vergoeding per teststrip is afhankelijk of u insuline toedient middels een insulinepen of middels een insulinepomp.

Stomamateriaal

De Friesland Zorgverzekeraar hanteert vaste prijzen. Dit is, afhankelijke van de type stoma, een vaste vergoeding per stuk die door uw zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Wondverzorgingsmaterialen

De Friesland Zorgverzekeraar hanteert een een korting op de Apothekers Inkoop Prijs. Dit is een vergoeding op basis van de vaste prijs die door de fabrikant is vastgesteld minus een korting die door de zorgverzekeraar wordt bepaald. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke materialen in uw persoonlijke situatie vergoed worden.

Medische drinkvoeding

De Friesland Zorgverzekeraar hanteert vaste prijzen. Dit is een vaste vergoeding per stuk die door de zorgverzekeraar bepaald is. Uw zorgverzekeraar hanteert zijn eigen normen en richtlijnen. BENU Direct kan samen met u nagaan welke voeding in uw persoonlijke situatie vergoed worden.