Maatregelen coronavirus

Update 30-03-2020

BENU Direct Hulpmiddelenzorg doet er alles aan om ook in tijden van crisis goede zorg te leveren voor iedereen. We volgen de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Veel van onze klantenservice medewerkers werken bijvoorbeeld vanuit huis. Hierdoor blijven we goed bereikbaar. Ook proberen we jullie met extra services zo goed mogelijk te ondersteunen in de strijd tegen COVID-19.

BENU verpleegkundigen nu ook bereikbaar via Siilo

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen in deze tijd bieden wij naast onze gebruikelijke services nog een extra service. Zo kunnen wij u helpen bij het geven van behandeladvies voor complexe wonden. Hiervoor is onze wondverpleegkundige Annemarie Smit te bereiken via Siilo of telefonisch via 0800-88 55 888. Ook gespecialiseerd verpleegkundige Wenda Bijl is zowel telefonisch als via Siilo te bereiken. Wenda staat klaar voor al uw vragen rondom continentie- en stomazorg.

Bereikbaarheid en voldoende voorraad

We zijn nog steeds goed bereikbaar. Ook onze voorraad is meer dan voldoende om al uw cliënten te kunnen voorzien van de juiste medische hulpmiddelen op het gebied van incontinentie, diabetes, stoma, darmspoelen, medische voeding en wond- en compressiemiddelen. We leveren de materialen in principe binnen 24 uur bij uw cliënt af.

Als wij u op een andere manier nog beter kunnen ondersteunen dan horen wij het graag! Mail ons dan op het speciale emailadres hiervoor: zorg@benudirect.nl

Bedankje voor de zorgprofessionals

 

*Sommige services zullen wij vanwege de richtlijnen digitaal aanbieden.

Meer informatie