Maatregelen coronavirus

Update 07-01-2021

BENU Direct Hulpmiddelenzorg doet er alles aan om ook tijdens de lockdown goede zorg te leveren voor iedereen. We volgen de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Veel van onze klantenservice medewerkers werken bijvoorbeeld vanuit huis. Hierdoor blijven we goed bereikbaar. Ook proberen we u met extra services zo goed mogelijk te ondersteunen in de strijd tegen COVID-19.

BENU verpleegkundigen nu ook bereikbaar via Siilo

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen in deze tijd bieden wij naast onze gebruikelijke services nog een extra service. Zo kunnen wij u helpen bij het geven van behandeladvies voor complexe wonden. Hiervoor is onze wondverpleegkundige Annemarie Smit te bereiken via Siilo of telefonisch via 0800-88 55 888. Ook gespecialiseerd verpleegkundige Wenda Bijl staat klaar voor al uw vragen rondom continentie- en stomazorg. Wenda is zowel telefonisch als via Siilo te bereiken. 

Bereikbaarheid en voldoende voorraad

We zijn nog steeds goed bereikbaar. Ook onze voorraad is meer dan voldoende om al uw cliënten te kunnen voorzien van de juiste medische hulpmiddelen op het gebied van incontinentie, diabetes, stoma, darmspoelen, medische voeding en wond- en compressiemiddelen. We leveren de materialen in principe binnen 24 uur bij uw cliënt af. Door de drukte bij de bezorgers kan er 1 of 2 dagen vertraging zijn.

Als wij u op een andere manier nog beter kunnen ondersteunen dan horen wij het graag! Mail ons dan op het speciale emailadres hiervoor: zorg@benudirect.nl

Bedankje voor de zorgprofessionals

 

*Sommige services zullen wij vanwege de RIVM-richtlijnen digitaal aanbieden.

Meer informatie