Bestellen en advies

Heeft u stomamateriaal nodig? Of wilt u advies over bijvoorbeeld het gebruik van de stoma of darmspoel hulpmiddelen? Wij helpen u graag! 

Ons team van stomaverpleegkundigen en klantenservicemedewerkers staan dagelijks voor u klaar. Zij denken met u mee en zorgen dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.

  • Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00-18:00 uur.
  • Wij hebben gediplomeerde stomaverpleegkundigen in ons team.
  • Voor spoedgevallen zijn wij ook buiten de openingstijden bereikbaar.

Natuurlijk wilt u de beste kwaliteit artikelen en service. Dan zit u bij BENU goed. Als nieuwe klant krijgt u de StomazorgPlus service. Vraag uw stomaverpleegkundige of arts om u aan te melden bij BENU Direct Hulpmiddelenzorg. Wij nemen contact met u op over de eerste levering.

Bent u al klant en heeft u uw herhaalbestelling voor 16.00 besteld? Dan heeft u het stomamateriaal de volgende werkdag al in huis.

Kijkt u vooral eens bij:

Stoma hulpmiddelen nodig?

Vraag uw arts of verpleegkundige om een voorschrift naar ons te sturen. Wij nemen daarna contact met u op voor de eerste levering.

 

Contact met BENU Direct

U kunt op de volgende wijze contact met ons opnemen:

🔔 Terugbel verzoek

🗨 WhatsApp naar 0638161068

✉ Stuur een bericht

📞 Bel 0800 - 6555 555

Extra zekerheid

U hoeft niet meer zelf op onderzoek om te bepalen welke soort, maat of merk u nodig heeft. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen weten hier alles van en zijn uw persoonlijke keuzehulp.