Bestellen en advies

Heeft u stomamateriaal nodig? Of wilt u advies over bijvoorbeeld het gebruik van de stoma of darmspoel hulpmiddelen? Wij helpen u graag! 

Ons team van stomaverpleegkundigen en klantenservicemedewerkers staan dagelijks voor u klaar. Zij denken met u mee en zorgen dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.

  • Regel uw inschrijving en herhaalbestellingen eenvoudig online.
  • Kies samen de best passende hulpmiddelen.
  • Krijg persoonlijk advies bij het gebruik van de hulpmiddelen.

Natuurlijk wilt u de beste kwaliteit artikelen en service. Dan zit u bij BENU goed. Als nieuwe klant krijgt u de StomazorgPlus service. Vraag uw stomaverpleegkundige of arts om u aan te melden bij BENU Direct Hulpmiddelenzorg. Wij nemen contact met u op over de eerste levering.

Bent u al klant en heeft u uw herhaalbestelling voor 16.00 besteld? Dan heeft u het stomamateriaal de volgende werkdag al in huis.

Kijkt u vooral eens bij:

Stoma hulpmiddelen nodig?

Vraag uw arts of verpleegkundige om een voorschrift naar ons te sturen. Wij nemen daarna contact met u op voor de eerste levering.

 

Vragen?

Kijk bij de veelgestelde vragen.

Extra zekerheid

U hoeft niet meer zelf op onderzoek om te bepalen welke soort, maat of merk u nodig heeft. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen weten hier alles van en zijn uw persoonlijke keuzehulp.