Over BENU Direct Hulpmiddelenzorg

BENU. Ieder mens, andere zorg

BENU Direct Hulpmiddelenzorg geeft advies op maat en levert medische hulpmiddelen. Onze ambitie is om het regelen van zorg voor zorgprofessionals makkelijker te maken én de zorg dicht bij cliënten te brengen. Dat doen wij door, samen met onze partners, slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te maken.

Elke dag helpen wij zorgprofessionals, mantelzorgers en consumenten aan de juiste medische hulpmiddelen. Gemak, zekerheid en aandacht staan daarbij centraal in onze service. We richten ons op de vergoede zorg en medische hulpmiddelen in vijf zorggebieden. Door goede afspraken met alle zorgverzekeraars kunnen we de beste kwaliteit medische hulpmiddelen leveren aan onze klanten.

Onze zorggebieden

We hebben een volledig en specialistisch aanbod hulpmiddelen in de volgende zorggebieden:

Incontinentie
Continentie- en retentiezorg
Diabetes
Diabeteszorg
Medische drinkvoeding
Medische voeding
Stoma
Stomazorg
Wondzorg
Wond- en compressiezorg

Onderdeel van BENU Nederland en de Brocacef Groep

BENU Direct Hulpmiddelenzorg valt onder BENU Nederland waar ook de landelijke keten BENU Apotheken onderdeel van is. BENU behoort tot de Brocacef Groep. Samen met Brocacef zetten we ons dagelijks in om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven. Want dat is waar het voor ons om draait. Om onze missie goed te kunnen nastreven willen we daarom dé zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen. We zijn daar waar consumenten en zorgprofessionals behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen.

Meer informatie