Advies

BENU Direct geeft u graag deskundig advies. Een team van verpleegkundigen en specialisten staan voor u klaar. U kunt ons altijd bereiken. Bij spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Gemak

BENU Direct wilt het u makkelijk maken. De declaratie regelen wij daarom direct met uw zorgverzekeraar. Ook kunt u zelf uw aflevermoment en bezorglocatie bepalen. Met onze online herhaalservice, zorgen wij ervoor dat uw herhaalbestelling altijd op tijd klaarstaat. Zo komt u nooit zonder hulpmiddelen te zitten.

Vergoedingen

BENU Direct heeft met alle zorgverzekeraars voor nagenoeg alle hulpmiddelen overeenkomsten gesloten. Hebben wij een overeenkomst met uw nieuwe zorgverzekeraar dan verandert er niets. Hebben wij geen overeenkomst met uw nieuwe zorgverzekeraar voor de hulpmiddelen die u nodig heeft? Dan kunt u de hulpmiddelen bij ons kopen of overstappen naar een leverancier die wel een overeenkomst met uw nieuwe zorgverzekeraar heeft. Indien u wilt overstappen van leverancier dan kunt u gebruik maken van de overstapservice.

Wij leveren alle merken

Neem contact met ons op als u vragen heeft over een specifieke merk.